Categories
Upgrade

Kenapa Perlu Upgrade Sistem Aircond MyVi Lama?

Ada orang tanya kalau upgrade tukar semua kenapa tak hantar balik kilang Perodua je terus? Service center Perodua pun tak boleh setel ke? Ini jawapan pelanggan kami En. Zakirin:

Salam pakai myvi ke…model 2005 n 2011…pengalaman saya sebagai user…sistem myvi model nih kku dah hitam memang xdapat nak buat service je…nati penyakit datang balik…dengan harga 2500 untuk semua termasuk compressor, condenser, cooling coil,denso block valve,termistor,high speed radiator fan dan yang penting skali termasuk semua paip n hos..harga yang ditawarkan memang murah…saya dah pergi ke kedai yang lain yang popular dan ade cawangan di shah alam pun..dah dekat 3500 termsuk gst..apa yang beza..sebab diorang charge mahal untuk part terutamanya compressor..

 

--

Dapatkan eBook Diagnosis Aircond Kereta 

Subscribe Channel Kami di YouTube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *